Forum Telefonów

Forum miłośników telefonów komórkowych i smartfonów
Teraz jest 18 paź 2018, o 11:04

Strefa czasowa: UTC + 1






Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lip 2013, o 18:51 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2013, o 18:37
Posty: 1
"Telefon nie może połączyć się z siecią WIFI (moja nazwa), ponieważ sieć nie odpowiada. Spróbuj poźniej."

Problem polega na tym, ze na wczesniejszym telefonie, czyli HTC Wildfire S po wpisaniu hasła, bez problemowo łączę się z WIFI. W moim nowym 8S po wpisaniu hasła wyskakuje mi powyższy komunkat. Próbowałem wpisywać "później", lecz bez skutku.

Tak myśle czym to może być spowodowane?
Zastanawiało mnie czy mój dekoder (internet w Vectrze) może mieć coś takiego jak ograniczenie urządzeń podłączonych do niego? Mam podłączonego laptopa, komputer i miałem 2 telefony, które już nie są w użytku (HTC Wildfire S i Nokia E63)i myślę czy może to być spowodowane tym, że dekoder zapisał ich adresy.Powstaje pytanie jak je usunąć ? Nie mam kompletnie pojęcia jak się to robi w WINDOWSIE XP, ale nie jestem pewny czy to to. Nie mam pojęcia co z tym mogę zrobić, jeśli ktoś coś wie proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2013, o 19:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2011, o 23:16
Posty: 145
Na początek zrób pełny reset telefonu i routera. Jeśli to nie pomoże to do wymiany moduł gps.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL